MARIO SE NE PREDAJE

Jasan odgovor Hezonje nakon što mu je Orlando opalio bolan šamar!

02.11.2017 u 16:31

Bionic
Reading

Mario Hezonja poručio je čelnicima svog Orlanda koji ga se odlučio odreći da nastavlja žestoko trenirati i ne odustaje od svog američkog košarkaškog sna...

Podsjetimo, Orlando je imao opciju produžiti 'rookie' ugovor Hezonji još jednu sezonu i očekivalo se da će to i napraviti, no umjesto toga klub je odlučio odreći se njegovih usluga i učiniti ga od sljedeće sezone slobodnim igračem.

  • +3
Mario Hezonja Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Vjeruje se da se 22-godišnji Hezonja nalazi na transfer listi i mogao bi već ove zime napustiti momčad koja je promijenila upravu, a novoj nije u planovima za budućnost. Sacramento i Boston spominju se kao dva kluba u kojima bio Mario mogao nastaviti karijeru, a na pitanje je li mu ovakva odluka poljuljala samopouzdanje, hrvatski košarkaš dao je jasan odgovor.

'To ništa neće promijeniti. Još uvijek naporno radim na svojoj igri i nastavljam s istim pristupom: pokušati biti još bolji,' izjavio je Mario Hezonja koji se također osvrnuo na trenutnu situaciju, nakon što već dugo nije dobio zadovoljavajuću minutažu u ekipi:

'Sve mi je to malo čudno, jer nisam baš igrao u zadnje dvije godine.'

Hezonji se odluka Orlanda sigurno nije svidjela, jer zbog želje da bude potpuno zdrav i što bolje se pripremi za novu sezonu NBA lige odlučio je čak i propustiti Eurobasket, a sada mu je možda i malo žao zbog te odluke...