ima jakog 'saveznika'

Jedini od Hrvata nije igrao na SP-u, ali smiješi mu se transfer života

23.07.2018 u 16:59

Bionic
Reading

Dominik Livaković još je uvijek vratar zagrebačkog Dinama, ali pitanje je koliko još dugo. Jer ovaj Zadranin na listi je želja Bešiktaševih ljudi

Dominik Livaković jedini je od 22 hrvatska igrača koja su bili na popisu finalnog ogleda svjetskog prvenstva, bez odigrane minute na turniru, na kojem je Hrvatska osvojila drugo mjesto.

No, Livaković se zbog te činjenice nije ljutio na ikoga, a sada bi mu se sve to moglo i višestruko vratiti. Jer kroz rad s Marjanom Mrmićem, trenerom vratara, privukao je pažnju turskog Bešiktaša, u kojem također radi Mrmić.

Prema pisanju portala goal.com, trener turskog velikana Senol Günes u potrazi je za novom 'jedinicom'. IskusniTolga Zengin u listopadu će napuniti 35 godina, dok 20-godišnja pričuva Utku Yuvakuran u dvije sezone nije niti jednom stao na vrata turskog velikana. Turski mediji navode kako je Günes prošle sezone nije bio (pre)zadovoljan izvedbom svog vratara, pa traži novu opciju već ovoga ljeta...

Priča ide dalje, prema njom trećeg vratara Hrvatske u Bešiktaš svim silama 'gura' - Marjan Mrmić.

Turci navode kako Senol Günes ne preferira strane vratare već bi iskusni strateg, koji izrazito poštuje mišljenje Marjana Mrmića, u klubu želio vidjeti Haruna Tekina, dosadašnjeg čuvara mreže Bursapora.

  • +5
Doček Vatrenih Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Grgic / CROPIX