skandal u parizu

Jedna od najljepših sportašica zbog neprimjerenog ponašanja izbačena iz Olimpijskog sela

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 05.08.2024 20:30
  • Objavljeno 05.08.2024 u 20:32
Bionic
Reading

Paragvajska olimpijska delegacija naredila je plivačici Luani Alonso (20) da u najkraćem mogućem roku napusti Olimpijsko selo u Parizu zbog 'neprimjerenog ponašanja'

Luana Alonso (20) proglašena je za jednu od najljepših sportašica na Olimpijskim igrama u Parizu, no čini se kako je za nju ovaj 'izlet' završen.

Naime, Luana se još 27. srpnja nije uspjela plasirati u polufinale discipline 100 metara leptir nakon što je ostvarila treće najlošije vrijeme u prvom krugu kvalifikacija, a onda je 29. je srpnja na Instagramu objavila da se privremeno povlači iz plivanja.

Lijepa Paragvajka nakon neuspješnih kvalifikacija nije napustila Olimpijsko selo, izgleda kako je željela još malo iskoristiti i iskusiti olimpijsku atmosferu u Parizu.

Nije poznato što je Luana Alonso skrivila, no sad joj je naređeno da u najkraćem roku napusti Olimpijsko selo!

'Njezina prisutnost stvara neprikladnu atmosferu unutar paragvajskog tima', rekla je čelnica Paragvajskog olimpijskog odbora Larissa Schaerer te dodala:

'Zahvaljujemo joj što je postupila prema uputama te je sama odlučila da neće provesti noć u Olimpijskom selu.'

Sama Luana Alonso se nije izjasnila, no prije nekoliko dana je - nakon što je objavila da se privremeno povlači iz plivanja - dala izjavu za medije.

'Situacija se nije razvila kako sam htjela. Iskreno se ispričavam Paragvaju. Napravila sam što sam mogla unatoč tome što mi se prije dogodilo nekoliko stvari. Sretna sam i umirovljujem se ovdje pred punim stadionom i nakon što sam doživjela Olimpijske igre', kazala je Alonso.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal