katastrofalni uvjeti

Osvojio zlato pa spavao u parku u Olimpijskom selu: Borim se između vrućine i buke

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 05.08.2024 19:23
  • Objavljeno 05.08.2024 u 19:25
Bionic
Reading

Fotografija talijanskog plivača Thomasa Ceccona kako spava u parku Olimpijskog sela zgrozila je mnoge i samo potvrdila katastrofalne uvjete u kojima su se našli sportaši u Parizu...

Talijanski plivač Thomas Ceccon (23), koji je osvojio zlato u disciplini 100 metara leđno, već se javno požalio na smještaj u Olimpijskom selu. A sad je sve kulminiralo nakon što je snimljen kako spava na travnjaku u parku pored klupe u Olimpijskom selu.

'Nema klime, jako je vruće i loša je hrana', rekao je Ceccon nakon eliminacije u polufinalu na 200 metara leđno te dodao:

'Teško je zaspati i noću i popodne. Ovdje se stvarno borim između vrućine i buke...'

I sad je 'nesretni' Ceccon snimljen je kako spava na travnjaku pored klupe u parku Olimpijskog sela.

Fotografiju je snimio saudijski veslač Husein Alireza te podijelio na Instagramu uz opis: 'Danas odmaraj, sutra pobijedi'.

'Istina je da sam bio tu kako bih malo bio sam i to je sve', pojasnio je Thomas Ceccon zašto je spavao u parku te nastavio:

'Zadovoljan sam svojim nastupom na Igrama i to je to. Definitivno ću odvojiti nekoliko dana za sebe, radujem se što ću biti kod kuće i provoditi vrijeme s obitelji.'

Uz zlato na 100 metara leđno Thomas Ceccon je osvojio i brončanu medalju na 4x100 metara slobodno.

'Došao sam ovdje s ciljem da pobijedim na 100 metara i uspio sam, sve ostalo je ekstra', komentirao je Talijan svoje nastupe u Parizu.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal