STUDIO SHNL

Jeličić: Bjelica je najbolji izbor za Dinamo

30.09.2024 u 18:54

Bionic
Reading

Nenad Bjelica proteklog vikenda vratio se na klupu Dinama pobjedom 5:1 protiv Lokomotive. Povratak Bjelice analizirali su Joško Jeličić i Hrvoje Vejić u emisiji Studio SHNL na MAXSportu.

Studio SHNL: Jeličić i Vejić o povratku Bjelice Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport/Croatel/HNS

'S obzirom na sve probleme u kojima je Dinamo bio zadnjih tjedana i s obzirom na situaciju s trenerima, mislim da je Nenad Bjelica bio najbolje rješenje u ovom trenutku. Drago mi je da se vratio. Sudit će mu se po rezultatima u Ligi prvaka. Nenad je iskusan trener, zna se nositi s pritiskom. Ima šest-sedam senatora koji će mu pomoći da se uspostavi jasna hijerarhija unutar svlačionice. On je poliglota i puno mu je lakše uspostavljati odnose. Petković će mu olakšati situaciju', rekao je Jeličić i dodao:

'Nema više Olma, nema Oršića u odnosu na prvi mandat, ali Bjelica sad ima širinu, ima igrače za svoj stil, da što okomitije dođe do gola. Međutim, sad je dobio momčad koju nije selektirao. Dobio je ekipu prije tri dana i sad mu dolazi Monaco. Dinamo mora biti gust i čvrst nazad jer je Monaco potentna i fizički moćna ekipa. Najbitnije je da ne prime rano gol, da ne dođe do rasula opet.'

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Bjelica poznaje dobro momčad, najbitnije je da ga senatori jako cijene i žele ga pratiti. Zaslužena pobjeda Dinama, dominantna. Sigurno će Dinamo s Bjelicom krenuti naprijed', smatra Vejić.