SAMO NA MAXSPORTU

Jeličić: Kalinić je rekao apsolutnu istinu. Bilo mi je žao i tužno gledati predsjednika

13.09.2024 u 19:16

Bionic
Reading

Joško Jeličić u emisiji MAXSporta uoči utakmice Dinama i Hajduka (20 sati, MAXTV, MAXSport 1) osvrnuo se na situaciju u Hajduku.

Nikola Kalinić je održao presicu nakon što je smijenjen s pozicije sportskog direktora i žestoko je isprozivao čelnike kluba. Predsjednika Ivana Bilića nazvao je pijunom Aljoše Pavelina, predsjednika Nadzornog odbora.

'Neću dati previše na važnosti dotičnom gospodinu', rekao je Jeličić o Pavelinu.

'S jedne strane imamo Nikolu Kalinića. Možemo govoriti o njegovom iskustvu, ali jako ga dobro poznajem. Nikola Kalinić je jedan pošten momak i apsolutni hajdukovac. On je klubu osigurao sedam milijuna eura kad je išao u Blackburn, ostavio milijune da se vrati na Poljud, u Hajduku je praktički radio besplatno. Ono što je on govorio je apsolutna istina', izjavio je Jeličić pa nastavio.

'S druge strane imate presicu dotičnog predsjednika. Meni je bilo žao čovjeka... S njegovim tikovima, zamuckivanjem, određivanjem tko će pitati. To je bilo tužno. Svatko tko voli Hajduk, žao mu je što klub prolazi kroz ovo. S jedne strane imamo Gattusa i igrače, koji ga slijede i vole. Oni su na jednoj strani, uprava na drugoj. Treba mijenjati proces upravljanja u Hajduku. Predsjednik kaže i ostane živ da su imali pripremljeno rješenje za sportskog direktora prije nekoliko tjedana, a Kalinić potpisao ugovor prije dva tjedna. Apsolutna izgubljenost u vremenu i prostoru. Taj čovjek ne poznaje nogomet, sportsku strukturu. To se na kraju vidi na terenu.'

Emisija uoči utakmice: Jeličić o kaosu u Hajduku Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport/Croatel