joško bez milosti

Jeličić nije izdržao: Potpuno ismijao Dinamovog stranca!

07.05.2018 u 22:11

Bionic
Reading

Joško Jeličić nije impresioniran nogometašima Dinama u posljednjim utakmicama, a posebno je oštar bio prema Tongu Doumbiji, dok ni o trenutnoj situaciji u Hajduku nema lijepih riječi...

Nakon 33. kola HT Prve lige u kojoj niti jedna od četiri vodeće momčadi nije uspjela zabilježiti pobjedu Joško Jeličić u HRT-ovoj emisiji Stadion bio je iznimno kritičan, posebno prema Dinamu i načinu na koji se vodi klub.

  • +4
Slaven Belupo - Dinamo, 33. kolo HT Prve lige, 2017/18. Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

'Oni ne planiraju ni tri dana unaprijed,' zaključio je bivši nogometaš i objasnio kako strani igrači koje dovode u Maksimir ne donose kvalitetu, a nakon što se narugao Lecjaksovim 'centaršutevima u bunar', na red je došao Tongo Doumbia:

'Pajdo, uzmi lopatu i šljem i brani tranziciju. Pogledajte gdje je kod kontre Slaven Belupa. Igra zadnjeg veznog, poziciju koja je vitalna da spriječi tranziciju. Pogledajte tu reakciju, takozvanu intelektualnu obranu pogledom!'

Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube

Kad je Hajduk u pitanju, ni o splitskom klubu nije imao što pozitivno za reći. Borja Lopez je za Jeličića prespor branič, Hugo Almedia veteran, a svi strani igrači preplaćeni. Kritike je dobio i domaći veznjak.

'Radošević sam sebe iznenadi kad doda točnu loptu na pet metara,' kaže HRT-ov stručni komentator, a Matjažu Keku poručuje da se ne bi trebao nervirati, jer dobio je na terenu i više od očekivanog tijekom proljeća s obzirom na igrače koje ima na raspolaganju:

'Toliko su mu igrača promijenili, tamo je prometnije nego na željezničkom kolodvoru.'

Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube