'NIJE SVJESTAN KLASE'

Jeličić o Petkoviću: Najradije bih ga prebio

06.08.2024 u 15:54

Bionic
Reading

Bivši hrvatski reprezentativac Joško Jeličić debitirao je u ulozi stručnog komentatora u emisiji Studio HNL na MAXSportu nakon prvog kola SuperSport HNL-a.

Jeličić se osvrnuo na Brunu Petkovića. Smatra da je napadač Dinama svojom klasom trebao biti član klubova u puno jačim ligama od hrvatske.

'Ne znam hoće li Petko otići. On je možda najvažniji igrač Dinama s obzirom na način na koji on igra. Međutim, s obzirom na njegove uvjete, godine, primanja koja ima u Dinamu... Ne znam hoće li naći ekipu koja mu odgovara. I klub i država i visina godišnje gaže. Ja bih ga najradije prebio, ali je jači od mene. On nije svjestan svoje klase. Nije se razvijao kako je trebao i zato je još u HNL-u, a svojom klasom je trebao biti debelo u najboljim klubovima Europe', rekao je Jeličić.

Izvor: tportal.hr / Autor: MAXSport/tportal

Stručni komentator otkrio je i kako je njemu Petkovićev suigrač Martin Baturina najbolji igrač lige.

'Za mene je Baturina najbolji igrač lige. Nije ni Livaja ni Petković. Dakle, Martin Baturina je najbolji igrač HNL-a. Ono što slijedi Dinamu u Europi, on je krucijalan. Najveća prednost koja se može ukazati Hajduku, Rijeci i eventualno Osijeku je odlazak Baturine i Petkovića jer Dinamo to ne može nadomjestiti.'

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.