STUDIO SHNL

Jeličić: U Dinamovoj ekipi su narušeni odnosi, a za internet navijače imam posebnu poruku

23.09.2024 u 18:18

Bionic
Reading

Bivši hrvatski reprezentativci Joško Jeličić i Hrvoje Vejić analizirali su sedmo kolo SuperSport HNL-a u emisiji Studio SHNL na MAXSportu

Sedmo kolo obilježila je senzacija u Koprivnici gdje je Dinamo doživio jedan od najšokantnijih poraza ikad u SuperSport HNL-u (4:1).

'Belupo je pokazao hrabrost. Tako treba. Najgore se zatvoriti i čekati egzekuciju. Trebamo pričati o Slavenu... Divim se Mariju Kovačeviću. Zamišljam govor uoči utakmice čovjeka koji je dobio najveću životnu borbu. Igrači mu sigurno vjeruju. Kapa do poda, Mario', rekao je Jeličić, a Vejić se složio: 'Odigrali su sjajnu utakmicu i pokazali kako treba igrati protiv favorita. Slavenovi veznjaci fenomenalno iskoristili veliku rupu na sredini terena kod Dinama.'

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Jakira su potjerali... Ne slažem se s tim, ali ovo je jedna od najvećih sramota za hrvatski nogomet. Ne valja se rugati drugima, to je poruka za Dinamove internet ratnike. Navodno su, a čujem i da je to istina, međusobni odnosi narušeni u svlačionici. Francuzi su jedna grupa, Španjolci druga... Govor tijela... Najvažnije je riješiti svlačionicu i poredati prioritete. Dinamo ne izgleda kao momčad', komentirao je Jeličić, ali i dodao da će se branitelj naslova vratiti na pobjedničke staze jer je, jednostavno, prekvalitetan.

Studio SHNL: Jeličić o Dinamu Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport/Croatel

'Da je netko prije 20 dana rekao da će se Dinamo ovako raspasti, teško bi to neko povjerovao. U Hajduku su se znali događati ovakve situacije, a sad vidimo da je i Dinamo ranjiv. Nije lako sad odabrati trenera iako je Dinamo atraktivan jer igra Ligu prvaka. Slažem se s Jeličićem da se vidi da su odnosi narušeni', smatra Vejić.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Standings provided by Sofascore