Toni kukoč mu je prvi susjed

Jordan prodaje vilu s ogromnim bazenom koji u sredini ima otok, golf terenom i vratima iz Playboyeve vile za pola cijene, a jasno je zašto nitko ne želi

29.05.2020 u 21:10

Bionic
Reading

Michael Jordan muči se s prodajom vile koju je kupio još dok je igrao za Chicago Bullse, a za njegovu neuspješnu prodaju postoji i jako dobar razlog

Dokumentarac o Michaelu Jordanu i njegovim moćnim Chicago Bullsima, Posljednji ples, je u 10 nastavaka prikazao što se sve odvijalo u zadnjoj pobjedničkoj sezoni tih Bullsa koji su osvojili šest titula prvaka NBA lige. Michael Jordan je jedan od najboljih košarkaša u povijesti ovog sporta pa ni ne čudi da je i među najbogatijima.

Njegova zarada odavno je premašila milijardu dolara, a s Nikeom ima doživotni sponzorski ugovor. Nedavno je njegov agent ispričao kako je Jordan jednom prilikom odbio čak 100 milijuna dolara za jedno kratko pojavljivanje u ime jednog od sponzora pa ni ne čudi da svoju vilu prodaje u pola cijene.

Velebno zdanje u Highland Parku Jordan je kupio još u to doba dok je s Bullsima harao NBA ligom, a nalazi se na pola puta između Chicaga i Milwaukeeja. Prvi susjed mu je hrvatski košarkaš i suigrač iz tog doba Toni Kukoč. Jordan ovu svoju vilu pokušava prodati već osam godina, ali negdje je zapelo. Najprije je tražio 29 milijuna dolara, a sada prihvaća i pola tog iznosa.

'Svakoj kući koja je pretjerano poboljšana treba dosta vremena da se proda', kaže Gail Lissner iz agencije Integra Realty Resourcesa.

Kuća i njena 'poboljšanja' uključuju ogromni bazen koji u sredini ima travnati otočić, zatim vrata iz Playboyeve vile, pa stol baziran na ulicama Bagdada i zastavice s Jordanovim brendom na terenu za golf. Sama vila ima 16.800 kvadrata, a cijelo imanje je na više od 28.000 kvadratnih metara. Na ulazu je i broj 23 pa je svima jasno tko je vlasnik.

'To je baš Jordanov dom. Trebalo bi jako puno posla da ga pretvorite u svoj', pojasnio je Bruce Bowers iz agencije Bowers Realty Group.

Upravo je to i problem jer nitko ne želi baš toliko Jordana u svojem domu. Tko zna, možda se i nađe neki fan, posebno sada kada su Bullsi opet glavna tema...