'bijeli' ostali bez trenera

Juventus se s Hajdukom dogovorio oko odštete i odveo Igora Tudora uoči velikog derbija; poznato je i tko će ga zamijeniti na utakmici s Osijekom

21.08.2020 u 18:17

Bionic
Reading

Igor Tudor više nije trener Hajduka i odlazi u Juventus kako bi postao pomoćnik Andree Pirla

Igor Tudor više nije trener Hajduka. Legendarni 'vatreni' odlazi u Juventus gdje će se priključiti stručnom stožeru Andree Pirla. Tudor je Hajduk vodio u 18 utakmica i osvajao u prosjeku 1.56 bod po utakmici, a 'bijele' je prošle sezone uspio dovesti tek do petog mjesta prvenstvene ljestvice u HT Prvoj ligi.

Već neko vrijeme traju pregovori Hajduka i Juventusa oko Tudorovog odlaska iz kluba. Hajduk je navodno tražio čak milijun eura za svojeg trenera, no Juventus nije htio platiti toliko. Barem su tako govorile prve informacije. Sada su se klubovi dogovorili oko odštete, ali nije poznato koliko će ona iznositi.

Tudor tako neće s momčadi putovati u Osijek na utakmicu drugog kola HT Prve lige, već će Hajduk s klupe voditi njegov dosadašnji pomoćnih Hari Vukas.

'Igor Tudor od danas nije više trener Hajduka nakon što je odlučio prihvatiti ponudu novog trenera Juventusa Andree Pirla da mu se u Italiji pridruži kao pomoćnik u stručnom stožeru. Sada već bivši trener Bijelih proveo je u drugom mandatu osam mjeseci na klupi Hajduka koje ih je vodio u 18 službenih utakmica. Treneru Tudoru želimo puno sreće i uspjeha u daljnjoj karijeri', poručio je Hajduk koji je u potrazi za novim trenerom u kratkom priopćenju.

Ako do sada niste uspjeli glasovati za Tudorovog nasljednika, to možete napraviti u našoj anketi ispod teksta.