USPOREDBA ZA DESETKU

Kako nas je samo nasmijao; evo kako je Sergio Aguero opisao svoj odnos s Lionelom Messijem u reprezentaciji Argentine

14.10.2020 u 11:25

Bionic
Reading

Sergio Aguero govorio je o svojem odnosu s Lionelom Messijom te usporedbom dobro nasmijao sportsku javnost, jer ih je opisao kao 'stari bračni par'

Napadač Manchester Cityja i zvijezda Barcelone imaju suprotne navike što je tijekom njihovog zajedničkog boravka u reprezentaciji dovelo do prepiranja, a to je Aguero opisao na komičan način.

'Uvijek se žali, mi smo poput starog bračnog para', rekao je Aguero u programu 'Santo Sabado' te naveo par primjera:

'Uvijek zaspim s uključenim televizorom i kad se probudim sljedećeg jutra, on se žali. Ili kad stiže u hotel, odmah se tušira dok ja samo sjedim i razgovaram na mobitelu. Tada me podsjeća da moramo sići na večeru i da nemamo vremena.'

Messi je u argentinskoj reprezentaciji od 2002. (140 nastupa, 71 pogodak), a Aguero je došao godinu dana kasnije (97 nastupa, 41 pogodak) te su za vrijeme zajedničkog igranja u dresu 'gauča' postali jako bliski.

Na Olimpijskim igrama 2008., stigli su do zlatnog odličja, a zajedno su sudjelovali i na tri Svjetska prvenstva te četiri Copa Americe.

  • +3
Celta - Barcelona, Primera, 2020/21. Izvor: EPA / Autor: Lavandeira jr

Inače, sinoć su nogometaši Argentine slavili su u 2. kolu južnoameričkih kvalifikacija za SP 2022 kod Bolivije u La Pazu s 2:1.

Argentincima je to prva pobjeda u gostima kod ove reprezentacije nakon čak 15 godina, a La Paz i nadmorska visina od 3500 metara dosad su uvijek bili nepremostiva prepreka jer su tamo u pravilu gubili utakmice, čak i sa 1:6 prije nekoliko godina.