EVO SVIH GOLOVA

Pogledajte dramu u Omišu! Dinamo nakon šesteraca izborio majstoricu u Zagrebu

13.05.2024 u 21:18

Bionic
Reading

Igrači Futsal Dinama nakon raspucavanja sa šest metara stigli su do pobjede nad Olimssumom u četvrtoj utakmici finalne serije te je sada rezultat izjednačen na 2:2. Pe

Bila je to sjajna utakmica koja je nakon regularnog dijela završila 3:3. Domaćin je poveo 2:0, gosti su okrenuli rezultat s tri gola u nizu, da bi omiški sastav izjednačio na 3:3 gurnuvši susret u produžetak.

U dodatnom periodu Futsal Dinamo je mogao do pobjede, no Luka Perić nije realizirao kazneni udarac 18 sekundi prije kraja produžetaka. Pitanje pobjednika je na koncu razriješeno udarcima sa šest metara, a Dinamo je bio bolji sa 3:2.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Odlučujuća, peta utakmica na rasporedu je u petak, 17. svibnja u Zagrebu, gdje će domaćin loviti obranu naslova, a Olmissum treći naslov prvaka.

  • +10
MNK Olimissum - MNK Futsal Dinamo (4. utakmica finalne serije) Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL

'Zeleno-plavi' su poveli u 10. minuti, Iiro Vanha je 'ukrao loptu' Kristijanu Čekolu pogodivši pored nemoćnog Ante Piplice. Tri minute kasnije Josip Jurilna je nakon sjajnog solo prodora prošao dva igrača, a potom pogodio kroz noge Piplice za 2:0.

Dinamo se vratio u život četiri minute prije kraja poluvremena nakon što je Tihomir Novak pobjegao suparnicima, izašao sam ispred Vinka Rozge smanjivši na 2:1. Gosti su izjednačili 22 sekunde prije kraja poluvremena, a strijelac je ponovo bio Novak, ovoga puta iz deseterca.

Futsal Dinamo je već nakon 50 sekundi nastavka stigao i do trećeg gola, iz slobodnjaka je za 3:2 sjajno pogodio Čekol. Olmissum je uspio izjednačiti u 28. minuti. Antonio Sekulić je pucao, Piplica obranio, a Vanha svojim drugim golom na utakmici izjednačio.

Olmissum - Futsal Dinamo (sažetak) Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel

Do kraja susreta više nije bilo golova, pa je susret otišao u produžetke. Najbolju priliku u dodatnom periodu imao je Futsal Dinamo koji je 18 sekundi prije izborio šesterac nakon što je Žilić oborio Gudasića. Pucao je Perić, no Rozga je sjajno obranio gurnuvši susret u raspucavanje šesteraca.

Pitanje pobjednika na koncu je razriješeno udarcima sa šest metara, a gosti su slavili sa 3-2. Kod Dinama su bili precizni Filip i Tihomir Novak, te Postružin. Čekol je pogodio vratnicu, dok je Rozga ponovo obranio udarac Perića. Na suprotnoj strani zabili su Kolobarić i Kustrura, Juretić je pucao pored gola, Sekulić je pogodio vratnicu, a Jurlinin udarac je obranio Piplica.

REZULTATI:

  • 1. utakmica - 3. svibnja, Zagreb Futsal Dinamo - Olmissum 6:4 produžetak
  • 2. utakmica - 6. svibnja, Zagreb Futsal Dinamo - Olmissum 0:2
  • 3. utakmica - 10. svibnja, Omiš Olmissum - Futsal Dinamo 6:0
  • 4. utakmica - 13. svibnja, Omiš Olmissum - Futsal Dinamo 2:3 6m (3:3)
  • 5. utakmica - 17. svibnja, Zagreb Futsal Dinamo - Olmissum