nije mu lako

Kapetan Zvezde nakon poraza u Ligi prvaka: Emocijonalno sam ispražnjen

19.09.2024 u 21:51

Bionic
Reading

Benfica je odnijela važnu gostujuću pobjedu protiv Crvene zvezde u Beogradu, rezultatom 2:1, u utakmici grupne faze Lige prvaka.

Unatoč velikom trudu domaće momčadi, Zvezda nije uspjela preokrenuti rezultat, a kapetan tima bio je vidno emotivan nakon završetka susreta. Portugalski klub poveo je već u devetoj minuti preko Kerema Akturkoglua. Brza akcija krenula je s krila, gdje je Angel Di Maria pronašao Alexandera Baha, koji je ubacio na drugu stativu. Akturkoglu je hladnokrvno zabio za rano vodstvo Benfice.

Gosti su povećali prednost u 29. minuti sjajnim golom iz slobodnog udarca, kada je Orkun Kökçü savršeno pogodio, ostavivši Zvezdinog vratara nemoćnim.

Unatoč pritisku, Crvena zvezda nije posustajala, a domaćin je unio dramu u završnicu smanjivši rezultat u 86. minuti preko Felicija Milsona. Zvezda je pružila snažan otpor, ali nije uspjela doći do izjednačenja, iako je Benfica u sudačkoj nadoknadi mogla postići i treći gol, ali je udarac Zekija Amdounija pogodio stativu.

Nakon završetka utakmice je kapetan Crvene zvezde, Uroš Spajić, dao emotivan intervju:

'Zaista sam emocijonalno ispražnjen. Mislim da smo u prvom poluvremenu napravili nedopustivo puno grešaka. Smatram da je to rezultat prevelike želje. Imali smo jednostavne pasove koje smo promašivali, a oni su to iskoristili kroz brze tranzicije. Iako nisu stvorili previše šansi u prvom dijelu, na ovom nivou nas se kažnjava za takve greške.'

'U drugom poluvremenu smo, mislim, pokazali da zaslužujemo biti ovdje. Kada smo ih natjerali da se brane u svom šesnaestercu cijelo drugo poluvrijeme, to pokazuje da imamo kvalitetu. Ostaje žal što smo primili dva jeftina gola u prvom poluvremenu. Na ovom nivou je teško vratiti se nakon toga, ali pokazali smo da možemo. Glavu gore, još je mnogo utakmica pred nama i nadam se boljem u sljedećoj utakmici.'

Cijeli intervju pogledajte OVDJE.