katastrofa u derbiju

Kladionice kažu da je Ten Hag bivši; evo tko je favorit za preuzimanje klupe

29.09.2024 u 21:12

Bionic
Reading

Izgledi da će Erik ten Hag izgubiti posao u Manchester Unitedu su drastično pali nakon poraza njegove momčadi od Tottenham Hotspura rezultatom 3-0.

United je u nedjelju pretrpio možda svoj najteži poraz u sezoni nakon što su poraženi s 3-0 od Spursa na Old Traffordu. Golovi Brennana Johnsona, Dejana Kuluševskog i Dominica Solankea, u kombinaciji s kontroverznim crvenim kartonom kapetana Brune Fernandesa, osigurali su da United utakmicu završi praznih ruku.

A sada, nakon poraza, izgledi na kladionicaa u Engleskoj da će Ten Hag biti otpušten su pali, a pojavljuje se jasni favorit za njegovu zamjenu na mjestu šefa Uniteda.

Izgledi sa SkyBeta trenutno imaju Ten Haga kao 8/13 da će biti sljedeći menadžer Premier lige koji će napustiti njihov klub, stavljajući ga drastično vjerojatnije od drugog favorita Garyja O'Neilla sa 6/1.

United je ove sezone dobio samo tri utakmice od osam u svim natjecanjima, uz dvije pobjede, jedan remi i tri poraza u Premier ligi. Nisu uspjeli pobijediti niti u jednoj od posljednje tri utakmice, remizirali su uzastopno s Crystal Palaceom u Premier ligi i FC Twenteom u Europskoj ligi.

  • +16
Manchester United - Liverpool, engleska liga, 1.9.2024. Izvor: EPA / Autor: Peter Powell

Ovaj rezultat je također drugi put ove sezone da njima dominira klub od šest najboljih na Old Traffordu, a Liverpool je također pobijedio Crvene vragove 3-0 nedugo prije međunarodne stanke.

Ako Ten Hag izgubi posao na klupi Uniteda, jasni favorit SkyBeta da ga zamijeni ostaje bivši izbornik Engleske Gareth Southgate, koji je napustio svoju ulogu menadžera Tri lava nakon Europskog prvenstva 2024. Southgate je trenutno u omjeru 2/1 da preuzme Ten Hag, a trenutni pomoćni menadžer Uniteda i legenda kluba Ruud van Nistelrooy drugi je favorit s omjerom 11/4.