nisu sretni

Komentari navijača Barcelone nakon glasina o Perišiću su na rubu okrutnog: Zaboga, ne

14.08.2024 u 14:30

Bionic
Reading

Ivan Perišić (35) napušta Hajduk samo šest mjeseci nakon što se vratio u klub s teškom ozljedom. Razlog njegovog odlaska je sukob s trenerom Gennarom Gattusom, koji je potom otkrio da mu je Perišić već tri tjedna ranije izrazio želju da napusti klub.

Vijest o iznenadnom odlasku Ivana Perišića iz Hajduka odjeknula je kako u Hrvatskoj, tako i u nogometnim krugovima diljem svijeta. Perišić, koji je igrao za velike klubove poput Borussije, Intera, Bayerna i Tottenhama, osvajajući brojne trofeje, te koji je tijekom proteklog desetljeća možda bio najbolji igrač hrvatske reprezentacije, ponovno je postao zanimljiv na tržištu, što je privuklo veliku pažnju.

Pojavila se i glasina da bi Perišića mogla dovesti Barcelona, točnije, njen trener Hansi Flick, s kojim je Perišić ostvario izvrsnu suradnju u Bayernu kada su 2020. godine osvojili Ligu prvaka, Bundesligu i Kup. Međutim, ta je mogućnost izazvala val ogorčenih reakcija među navijačima Barcelone.

Stotine njih izrazile su svoje nezadovoljstvo na profilu Barca Universal na platformi X, gdje je postavljeno pitanje za debatu: 'Ivan Perišić (35) u Barceloni, da ili ne?' Evo nekih od njihovih komentara i odgovora.

'Veliko ne.'

'Zaboga, ne.'

'Apsolutno ne. Umjesto da privlačimo mlade, atraktivne igrače, postajemo utočište za stare.'

'Nikako. Ako već ne možemo dovesti Nica Williamsa ili Kingsleya Comana, zašto ne pokušamo s Federicom Chiesom, kojeg se može kupiti ispod cijene? Umjesto toga, raspravljamo o potrošenom Perišiću.'

'Perišić u napadu s jednako prastarim Lewandowskim? Grozno, pa nismo klub iz saudijske lige ili MLS-a!'

'Stvarno smo nisko pali kada gomilamo igrače koji su davno prošli vrhunac.'

'Zar se stvarno pretvaramo u starački dom i destinaciju za potrošene igrače?'

'Nikako! Osim toga, kako je Perišić na kraju karijere bolji od Fatija, Ferrana, Raphinhe ili Danija Rodrigueza?'