PRIČA O PROPALICI

Kontroverzni Tonći Kukoč prozvao učitelje i roditelje!

23.06.2015 u 08:29

Bionic
Reading

Kontroverzni hrvatski nogometaš Tonći Kukoč objavio je novi post u kojem se vratio u djetinjstvo u kojem, prema njegovim riječima, nije bio omiljen

Bivši Hajdukov igrač ima solidnu karijeru i nekoliko je puta u svojim istupima jasno dao do znanja kako zaslužuje poziv u reprezentaciju.

Ovoga puta meta njegovog posta na Facebooku nije bio izbornik Niko Kovač, ni Dinamo ni sadašnje vodstvo Hajduka nego neke osobe iz prošlosti.

'U osnovnoj i srednjoj školi nisam bio omiljen. Učitelji i roditelji su branili drugim učenicima da se druže sa mnom. Bio sam etiketiran kao propalica, govorili su da ću i drugu djecu upropastiti. Međutim, ja sam u životu uspio, a danas je 80 posto te druge, 'dobre' djece nadrogirano i propalo, dok ja, kako vidite, čvrsto stojim na nogama. Bavim se poslom koji obožavam, od njega dobro živim i mislim da je to solidno postignuće za jednu propalicu, zar ne? Najveća satisfakcija mi je kad se sjetim da su svi govorili kako ću propasti u životu, a ja sam uspio. Meni je to sasvim dovoljno', objavio je Kukoč uz svoju priloženu fotografiju.