pogledajte spektakl

Kraj nevjerojatne transfer sage okrunjen jednim od najboljih predstavljanja ikad!

22.08.2024 u 14:02

Bionic
Reading

Gallagher je u srijedu navečer predstavljen pred 30.000 navijača Atletico Madrida, a veznjak je čak uspio uvježbati i nekoliko riječi na španjolskom.

Conor Gallagher već je stekao novi nadimak u Španjolskoj nakon što je engleski reprezentativac prešao sa Stamford Bridgea u La Ligu, pridruživši se Atletico Madridu.

'Zdravo, ne govorim dobro španjolski. Jako sam sretan. Aupa Atleti!' rekao je okupljenim navijačima na stadionu Metropolitano.

Iako su se pojavila izvješća koja sugeriraju da Gallagher nije bio naročito sklon odlasku iz Chelseaja, 24-godišnjak je putem Instagrama podijelio emotivnu poruku kako bi izrazio zahvalnost za vrijeme provedeno u klubu.

'Svima u Chelseaju, hvala vam što ste mi omogućili da ostvarim svoje snove. Bila mi je apsolutna čast svaki put kada sam obukao dres, a posebna je privilegija bila nositi kapetansku vrpcu u mnogim prilikama,' napisao je.

Gallagher postaje Atleticov prvi engleski igrač otkako je Kieran Trippier prešao iz Spursa 2019.

Od njegovog dolaska, čini se da je veznjak dobio novi nadimak jer je više puta na Atletijevim računima društvenih mreža nazivan 'Guiri'.

'Guiri' je španjolski izraz koji se često koristi za opisivanje turista, obično iz sjeverne Europe, koji možda nije u potpunosti uključen ili ne razumije lokalnu kulturu.