iskreni andrej

Kramarić poslao jasnu poruku; kako će na ove riječi reagirati izbornik Dalić?

07.05.2018 u 15:11

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić ovog proljeća igra u vrhunskoj formi. Od veljače je zabio deset pogodaka, a što je još zanimljivije, igrao je u sve dosadašnje 33 prvenstvene utakmice

Andrej Kramarić odlično je ušao u sezonu i u kolovozu je zabio dva gola. No onda je uslijedila realizatorska kriza, koju je prebrodio tek u veljači, u kojoj je zabijao svakog vikenda. Na svoju, ali i sreću izbornika Dalića, sa zabijanjem golova nastavio je i u ožujku te travnju, a posebno pamti hat-trick Hannoveru.

'Nisam sačuvao ni loptu ni posebno spremio dres nakon svog prvog bundesligaškog hat-tricka. Kad sam se sjetio, već je bilo kasno. Čekam utakmicu u kojoj ću zabiti četiri pogotka, haha! Imam spremljenu loptu nakon hat-tricka u Europskoj ligi 2014. za Rijeku protiv Feyenoorda, kao i kad sam u HNL-u zabio pet golova u jednoj utakmici', rekao je Kramarić u razgovoru za Kicker, a prenosi hrvatsko idanje Goal.com-a.

  • +17
Andrej Kramarić, hrvatski reprezentativac i napadač Hoffenheima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Je li samopouzdanje nestalo nakon promašenog jedanaesterca protiv Liverpoola u playoffu za Ligu prvaka?

'Taj je penal bio jako važan, ali nije bio ključan za moj pad forme. Liverpool je u te dvije utakmice bio bolji od nas, uostalom sad najbolje vidimo koliko su jaki, s obzirom da su dogurali do finala'.

Kaže Kramarić da bi 'redsi' mogli i do naslova prvaka protiv Reala.

'Kod Liverpoola vidim veći duh i energiju i zato im dajem prednost'.

Mnoge ponude bi uskoro mogle početi stizati na njegovu adresu pa stoga ne čude priče oko produženja ugovora s Hoffenheimom, ali hrvatski napadač kaže kako nema žurbe oko potpisivanja novog ugovora.

'Volim ovaj klub, infrastruktura je jednostavno savršena, ali nema još žurbe oko novog ugovora'.

Na kraju, prognozirao je ishod najvećeg događaja nogometne godine:

'Hrvatska na SP-u ima tešku skupinu, ali ako je prođemo, može biti svašta. Iznenađenje SP-a? To smo mogli biti i na Euru, ali je Portugal imao više sreće. Bila je to idealna prilika da napravimo nešto veliko. Nadam se da ćemo mi imati malo takve sreće na ovom natjecanju. Favorit je Brazil, ako Neymar bude posve spreman'.

Očekujete li da ćete biti u prvih 11?

'Nadam se da moje brojke govore za mene', poručio je Kramarić.

Cijeli intervju pročitajte OVDJE.