veliko poštovanje

Kylian Mbappe ovim je izjavama o Luki Modriću oduševio sve navijače Reala

17.07.2024 u 09:05

Bionic
Reading

Pred više od 80.000 navijača jučer je na Santiago Bernabeu kao novi igrač Real Madrida predstavljen Kylian Mbappe. Francuz je nakon toga progovorio o odnosu s Lukom Modrićem

Jedno od 'škakljivih' pitanja na koje je Kylian Mbappe morao odgovoriti nakon predstavljanja je i ono o kapetanu 'vatrenih' Luki Modriću. Naime, Mbappe je prije dolaska u Real navodno želio 'desetku' koju već godinama nosi baš Modrić.

Zato je Mbappe odmah razriješio sve dileme, za početak će u Realu nositi dres s brojem devet na leđima.

'Nikad nisam rekao da bih želio nositi broj deset, nisam to tražio. 'Desetka' je Modrićeva....', kazao je Mbappe pa s puno poštovanja prema kapetanu 'kraljeva' i 'vatrenih' nastavio:

'Luka Modrić je prvak, Zlatna lopta i jako ga poštujem. Ponosan sam što ću biti blizu njega u svlačionici. Najvažnije je ono što je na prednjoj strani dresa, grb. Broj na leđima mi nije bitan, bio to broj 9 ili 48. Iako je 'devetka' važna, broj na dresu nije najvažnija stvar za mene.'

  • +13
Kylian Mbappe Real Madrid predstavljanje Izvor: EPA / Autor: Chema Moya

Otkrio je Mbappe kako ga je Vinicius otvoreno zvao da im se pridruži...

'Da, Vinicius me pozvao u klub porukom: 'Dođi u Madrid, zabijat ćemo golove zajedno'. Naravno da su mi o Realu pričali moji francuski suigrači iz reprezentacije, ali nisam trebao te poruke da bih znao da je to najbolja momčad na svijetu', prisjetio se Mbappe koji je sve oduševio jer je na konferenciji za medije govorio na tečnom španjolskom.

'Španjolski sam počeo učiti još u školi. Nisam bio najbolji učenik, ali za španjolski sam se trudio jer sam sanjao igrati u Madridu i znao sam da je jezik važan. Treneri poput Luisa Enriquea i Pochettina pomogli su mi da ga naučim', otkrio je Kylian Mbappe.