BALIĆ SAMO ZA TPORTAL

Legenda Hajduka o 'izgonu' Perišića i mogućem dolasku Rebića

14.08.2024 u 11:02

Bionic
Reading

I dok bi se nogometaši Hajduka trebali fokusirati na uzvratnu utakmicu 3. pretkola Konferencijske lige (četvrtak, 21 sat, MAXSport 1, MAXtv), posljednjih se dana puno više govori o 'slučaju Perišić', a samim time i remeti koncentracija trenera Gattusa

Bivši Hajdukov vratar Vladimir Balić, kojeg je Torcida 2004. godine zbog borbenosti i zalaganja na terenu proglasila Hajdučkim srcem, i koji je slavio posljednji Hajdukov naslov, osvrnuo se na događaje u Hajduku posljednjih dana.

Nije komentirao remi s Lokomotivom, već slučaj Perišić. I tu je Balić vrlo jasan.

'Ovo s Perišićem nije se smjelo dogoditi. Jednostavno, ako su ga dočekali uz 'fanfare', a imali su razloga jer riječ je o sjajnom nogometašu, tako su se od njega trebali i oprostiti, a ne napraviti od svega slučaj', počeo je Balić, pa dodao.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Znalo se kakav Perišić ima ugovor, odnosno do kada vrijedi i pod kojim uvjetima može otići. No, siguran sam da se o tom ugovoru moglo i razgovarati. Ovako je sve izašlo u medije. Tako da ne znam kako bi se drugačije taj slučaj mogao rasplesti. U svakom slučaju, to se sve nije trebalo dogoditi'.

Izgleda li vam to kao da Hajduk nema viziju?

'Ne. Jer ovaj je ugovor imao težinu i takav je ugovor bio sastavljen još prije. S time što se znalo do kada vrijedi. I ponavljam, to se nije dogodilo, a Perišić je mogao otići i bez ovog nepotrebnog, nazovimo to, skandala'.

Nego, procurilo je u javnost da bi se Hajduku mogao priključiti Ante Rebić?

'Super, ako dođe. Hajduk ima problema s krilnim napadačima, tako da bi to bio odličan potez'.

Znali smo od vas čuti i žešće stavove kada je Hajduk, odnosno upravljanje klubom, u pitanju?

'Nisam ja nikad bio kritičar da bih izvlačio nešto negativno, već afirmativno. I znao mi je bivši predsjednik Lukša (op.a Jakobušić) često reći kako je volio pročitati moj stavove, da bi zbog njih nešto i mijenjao. Prema tome, ja ću uvijek reći ono što mislim, a sada je to slučaj da se s Perišićem moglo završiti barem na ljepši način. I za kraj dodao bih, to su sve manji problemi, najvažnije je da Hajduk u četvrtak prođe Ružomberok i donese bodove hrvatskom nogometu', završio je 53-godišnji Balić.

Ružomberok - Lokomotiva 0:0 (sažetak) Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport