ima smisla

Legenda upozorila Inter na veliku pogrešku koju je napravio ganjajući Modrića

29.08.2018 u 10:30

Bionic
Reading

Claudio Ranieri smatra da je milanski Inter pogriješio što je pod svaku cijenu pokušavao dovesti Luku Modrića ovog ljeta, a da pritom nije potražio i moguće alternative...

Podsjetimo, sapunica oko Modrićevog prelaska u Seriju A loše je završila za Inter koji nije uspio dovesti najboljeg nogometaša SP-a u Rusiji, a na početku sezone našao se milanski klub u rezultatskim problemima koje nije očekivao.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Inter je izgubio od Sassuola na otvaranju nove sezone talijanskog prvenstva, a onda i prokockao pred svojim navijačima 2:0 prednost protiv Torina i osvojio samo bod.

Prema mišljenju talijanske trenerske legende, jedna od Interovih pogreški ovog ljeta upravo je bila beskompromisna trka za Modrićem.

'Siguran sam da bi Modrić ostavio dubok trag, ali dojma sam da je Inter fokusiranjem na takvog šampiona isključio sve druge alternativne opcije. Čini se da se klubu događaju isti problemi kao i prošle sezone,' izjavio je Claudio Ranieri, čovjek koji je s Leicester Cityjem napravio čudo u Premiershipu, a u Italiji je trenirao Cagliari, Napoli, Fiorentinu Parmu, Juventus, Romu i Inter u sezoni 2011./12.

Inter je tako ostao bez potrebnih pojačanja u veznoj liniji pa treneru Spallettiju ostaje pokušati izvući maksimum iz postojećeg kadra već ove subote protiv Bologne...