ovo mu nije trebalo

Legendarni igrač Manchester Uniteda osuđen na zatvor; razlog je pomalo bizaran

13.07.2024 u 06:00

Bionic
Reading

Legendarni bek 'Crvenih Vragova' našao se u ozbiljnoj životnoj situaciji. Prijeti mu kazna zatvora od 12 mjeseci, no kako to već ide sa nogometašima, vjerojatno neće vidjeti unutrašnjost ćelije

Bivši francuski nogometaš Patrice Evra (43) osuđen je uvjetno na 12 mjeseci zatvora zbog napuštanja obitelji u razdoblju od svibnja 2021. do rujna 2023. godine, prenosi Le Parisien, pozivajući se na odluku kaznenog suda u Nanterreu.

Evra je uložio žalbu na presudu, koja uključuje i obvezu plaćanja 4000 eura bivšoj supruzi Sandri za moralnu štetu, kao i 2000 eura za pokrivanje sudskih troškova.

'Nadam se da će Patrice Evra zahvaljujući ovoj odluci shvatiti da nije iznad zakona i da ne može preko noći napustiti ženu i djecu, tim više što su se upoznali s 15 godina i ona ga je pratila po cijelom svijetu te podržavala njegovu nogometnu karijeru', rekla je odvjetnica Nathalie Dubois za Le Parisien te dodala da Evra njezinoj klijentici Sandri duguje 969 tisuća eura alimentacije.

'Gospodin Patrice Evra uložio je žalbu znajući da je svojoj supruzi osigurao stan, kuću s bazenom na jugu Francuske te da joj je posudio gotovo dva milijuna eura za svakodnevni život, iznos koji ona odbija vratiti, a koji je i uzrok ovog suđenja'', poručio je Evrin odvjetnik Jerome Boursican dodavši da njegov klijent negira optužbe.