euroliga

Luđi koš odavno niste vidjeli, pogledajte kako je zabio Maccabijev Kubanac

10.10.2024 u 10:39

Bionic
Reading

U susretu 2. kola Eurolige košarkaši Monaca su pobijedili Maccabi Tel Aviv sa 85:79 ostvarivši i drugu pobjedu, no nakon utakmice svi pričaju o košu kojeg je zabio igrač Maccabija Jasiel Rivero

Gosti su na poluvremenu vodili s pet razlike (46:41), no Monaco je u drugom dijelu bio bolji okrenuvši rezultat u svoju korist.

Monaco su do pobjede predvodili Mike James i Elie Okobo sa po 17 koševa, dok je Donatas Motiejunas sa 11 koševa. U redovima izraelskog sastava najefikasniji su bili Jordan Loyd sa 16 koševa, te Jaylen Hoard i Jasiel Rivero sa po 13 koševa.

Nevjerojatan koš Jasiela Rivera

Upravo je Rivero čovjek o kojem se nakon utakmice najviše piše i govori. Naime, Kubanac u dresu Maccabije je zabilo koš kakav se rijetko viđa.

Tamir Blatt ubacio je loptu iz auta ispod koša, a za napad su preostale samo dvije desetinke. Jasiel Rivero se izdignuo najviše u buketu igrača i jednom rukom s poprilične udaljenosti odbojkaškim potezom zabio.

Ovaj nevjerojatan koš pogledajte OVDJE.

Crvena zvezda na 100 posto 

U drugom susretu večeri Crvena zvezda je pobijedila Baskoniju 78:71.

Isaiah Canaan je bio najefikasniji u redovima beogradskog sastava sa 19 koševa, dok je na suprotnoj strani 19 koševa zabio Chima Moneke.

U četvrtak se sastaju Anadolu Efes - Fenerbahče, ASVEL Villeurbanne - Virtus Segafredo Bologna, Panathinaikos - Bayern Munchen, te Real Madrid - Partizan, a posljednje tri utakmice drugog kola su u petak kada će snage odmjeriti Olympiacos - Žalgiris, Barcelona - ALBA Berlin, te EA7 Emporio Armani Milan - Paris Basketball.

Standings provided by Sofascore