neuništivi luka

Luka Modrić oduševio 70.000 navijača, a onda se oglasio predsjednik Real Madrida

23.10.2024 u 11:32

Bionic
Reading

U utorak navečer je Luka Modrić postavio novi rekord Real Madrida jer je s 39 godina i 43 dana postao najstariju igrač 'kraljevskog' kluba u Ligi prvaka. Ostvario je to s kapetanskom trakom oko ruke u pobjedi nad Borussijom Dortmund 5:2

Šokantno je Real gubio 2:0 na poluvremenu, ali u nastavku su 'kraljevi' goste 'počastili' s čak pet golova za uvjerljivu pobjedu.

Luka Modrić (39) je na terenu proveo 70 minuta i još jednom je pokazao da vezni red Reala jednostavno ne može bez njega, bez obzira na njegove veteranske godine.

Imao je Luka Modrić impresivnu statistiku s 59 preciznih dodavanja od njih ukupno 64, ostvario je i dva ključna dodavanja uključujući i predasistenciju za Kyliana Mbappea prije gola za 2:2.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Arenasport

A kad ga je Carlo Ancelotti u 70. minuti utakmice odlučio izvesti iz igre, na noge je ustalo više od 70.000 navijača Reala na Santiago Bernabeu te aplauzom i gromoglasnim ovacijama ispratilo svog rekordera s terena.

  • +17
Real Madrid - Borussia Dortmund, Liga prvaka, 22.10.2024. Izvor: EPA / Autor: JUANJO MARTIN

Naravno, utakmicu je iz predsjedničke lože gledao i predsjednik Reala Florentino Perez.

'Luka Modrić je sjajan, nikad se ne umara od pobjeda i nastavlja da igra kao dečko od 20 godina', navodno je oduševljeni Florentino Perez rekao bliskim suradnicima u loži.

Standings provided by Sofascore