ŠTO VI MISLITE?

Luka Modrić ovo zbilja nije očekivao; Realov potez koji nije viđen već godinama

28.09.2024 u 11:21

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, 39-godišnji Luka Modrić očito još uvijek ima snage i volje, u znanje nije potrebno ni sumnjati, jer prema napisima iz Španjolske, Real će mu već ponuditi da i sljedeće sezone bude njegova desetka i kapetan

Luka Modrić u ljeto 2012. godine stigao je iz Tottenhama u Real, i s godinama stjecao status kakvim se malo tko može pohvaliti.

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije postao je najtrofejniji igrač Kraljeva, za koje je dosad odigrao 543 utakmice, zabio 39 golova i upisao 87 asistencija.

No, zadnjih godina uglavnom je bio na 'čekanju', jer se nije znalo hoće li mu Florentino Perez produžiti ugovor ili neće. Naime, praksa velikih klubova je da igračima u ovoj dobi, ustvari još i mlađima, nude tek jednogodišnje ugovore.

Međutim, kako sada stvari stoje, odnosno kako pišu španjolski mediji, čini se da je Perez već sada odlučio kako će na kraju sezone Luki Modriću ponuditi ugovor za period 2025/26.

Naravno, kada se vidi koliko Modrić znači za momčad te kakav utjecaj ima na mlađe igrače, ovaj potez je posve opravdan.

A sigurni smo da bi takav rasplet dobro sjeo i izborniku Zlatku Daliću, kojem bi Luka mogao ostati na dispoziciji i za SP 2026.