vraća se u zemlju sreće

Mario Mandžukić ekspresno našao novi klub? Tek je napustio Katar, a sada postaje suigrač još jednom bivšem reprezentativcu

06.07.2020 u 08:29

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, 34-godišnji Mario Mandžukić, u nedjelju je potvrdio raskid ugovora s katarskim Al Duhailom, za kojeg je odigrao tek pet prvenstvenih utakmica, dvije u azijskoj Ligi prvaka te jednu u kupu, i pri tom zabio dva gola.

Mario Mandžukić od nedjelje više nije igrač katarskog kluba Al Duhaila, u kojem je nakon razočaravajućeg tretmana početkom sezone u Juventusu, potražio spas.

No, niti u Kataru, u koji je stigao krajem 2019. godine se nije baš nauživao. Istina, imao je vrhunski tretman i veliki ugovor, ali liga i okruženje nisu ispunili Mandžukićeva očekivanja, pa je bivši hrvatski reprezentativac raskinuo ugovor.

Samo par mjeseci po dolasku u Katar pisalo se o nezadovoljstvu hrvatskog igrača, te ga se povezivalo, najčešće, s turskim klubovima, poput Bešiktaša i Fenerbahčea.

No, te su priče očito bile kratkog daha, jer sada se o Mandžukićevom odlsaku u Tursku više ne čuje ništa.

Ali ovog je ponedjeljka objavljena vijest, navodno pristigla iz krugova bliskih bivšem hrvatskom reprezentativcu, a prema kojoj bi se Mandžukić mogao skrasiti u moskovskom Lokomotivu.

Naime, dopisnik Betting Insidera tu je informaciju saznao iz pouzdanog izvora, a tvrdi da je ruski klub već više od mjesec dana u kontaktu s predstavnicima Mandžukića, koji bi se tako mogao priključiti bivšem suigraću Vedranu Ćorluki.

Procijenjena Mandžukićeva vrijednost, prema portalu Transfermarkt trenutno iznosi 4 milijuna eura.

Dogodi li se taj transfer, Mandžukić bi se mogao vratiti u Rusiju, u kojoj je 2018. godine s Hrvatskom oduševljavao nogometni svijet i stigao do srebrne medalje na svjetskom prvenstvu.