DOŠAO JE DAN

Marko Pjaca u Juventusu konačno dobiva priliku koju je čekao?

27.01.2017 u 16:17

Bionic
Reading

Talijanski mediji tvrde kako će Marko Pjaca ove nedjelje protiv Sassuola po prvi put dobiti priliku igrati za Juventus od prve minute, jer Massimiliano Allegri želi iskušati opciju s hrvatskim krilnim napadačem kako bi imao dodatno oružje u nastavku sezone...

Podsjetimo, mladi 21-godišnji hrvatski reprezentativac stigao u Torino ovog ljeta iz Dinama, u transferu vrijednom čak 23 milijuna eura, ali ozljeda potkoljenične kosti poremetila mu je sezonu i uzela dva mjeseca potrebna za navikavanje na novu sredinu.

Pjaca se potkraj prosinca oporavio i sada je spreman pokazati svom treneru što zna, a talijanski mediji tvrde da će veliku priliku dobiti ove nedjelje u gostima kod Sassuola kada će po prvi put u Seriji A startati od prve minute.

Allegri koji iznimno cijeni Marka želi iskušati i tu opciju na terenu, uoči ključnih mjeseci koji dolaze te nastupa u Ligi prvaka u veljači i ožujku.

Naš krilni napadač dosad je sedam puta nastupio za Juventus u talijanskom prvenstvu, svaki put ulazeći s klupe, a nastupe u udarnoj momčadi nema niti u Ligi prvaka niti u talijanskom Kupu pa bi nedjelja mogla biti zaista poseban dan u njegovoj karijeri...