ATP MONTREAL

Mate Pavić prošao, Nikola Mektić nije; šteta što ne igraju zajedno

08.08.2024 u 20:38

Bionic
Reading

Hrvatski tenisač Mate Pavić i njegov partner Marcelo Arevalo iz Salvadora uspješno su obavili posao u drugom kolu ATP Masters 1000 turnira u Montrealu.

Pavić i Arevalo su postavljeni za četvrte nositelje te su u svom prvom meču, jer su u prvom kolu bili slobodni, svladali devete nositelje Britanca Neala Skupskog i Novozelanđanina Michaela Venusa. Bilo je 7:6 (4), 6:3.

U prvom setu nije bilo break gemova, a Pavić i Arevalo su bolje odigrali tri-break, nakon čega su odmah na startu drugog seta napravili break i poveli 3:0. Bila je to prednost koju nisu ispustili do kraja meča.

Iduće kolo Paviću i Arevalu donosi meč protiv pobjednika iz susreta u kojem se sastaju Nijemci Krawietz i Puetz protiv Norvežanina Ruuda i Srbina Kecmanovića.

Nikola Mektić i njegov partner Britanac Lloyd Glasspool u drugom su kolu došli do kraja puta u Montrealu. Mektić i Glasspool su bili postavljeni za 15. nositelje, a u drugom kolu su bolji od njih bili treći nositelji, Briitanac Joe Salisbury i Amerikanac Rajeev Raam sa 6:3, 7:6 (4).

ATP Montreal, 2. kolo parova:

  • Mate Pavić / Marcelo Arevalo (Hrv,Sal/4) - Neal Skupski / Michael Venus (VB,NZ/9) 7:6 (4), 6:3
  • Joe Salisbury / Rajeev Ram (VB,SAD/3) - Nikola Mektić / Lloyd Glasspool (Hrv,VB/15) 6:3, 7:6 (4)