poljska - hrvatska

Mediji u regiji hvale Vatrene: Dugo će se pričati što su Hrvati uradili

16.10.2024 u 09:39

Bionic
Reading

Mediji u regiji dali su velik prostor sinoćnjoj utakmici Poljske i Hrvatske u Varšavi koja je završila 3:3.

Hrvatska s osvojenim bodom ima tri boda prednosti ispred Poljske, kontrolu situacije u grupi te u posljednja dva kola (Škotska na gostovanju, Portugal na Poljudu) ima priliku izboriti četvrtfinale.

Jedna pobjeda Hrvatske ili jedan poraz Poljske dovode Zlatka Dalića i Vatrene do cilja.

Bosanskohercegovački Klix donosi izvještaj s utakmice u tekstu s naslovom 'Hrvatska u fantastičnoj utakmici remizirala s Poljskom u Varšavi'.

'U sjajnom meču u Varšavi Poljska i Hrvatska su odigrali neriješeno 3:3. Vatreni su imali dva gola prednosti, ali su na kraju morali spašavati bod. S pravom se može reći da su od gotovog napravili veresiju, piše Sport.sport.ba te dodaje:

'Livaković se našao u centru pažnje u 76. minuti kada je neoprezno istrčao na jednu loptu, zakačio Lewandowskog te dobio crveni karton. U Varšavi opet do izražaja došao najveći problem Hrvatske, glupost Livakovića.'

  • +63
Poljska - Hrvatska, Liga nacija (15.10.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

'Dugo će se pričati o onome što su Hrvati uradili Poljacima za samo 6 minuta. Europa se nalazi u nevjerici', izvještava  Oslobođenje. 

Crnogorci su povukli paralelu s utakmicom Španjolska - Srbija 3:0

'Susret u Cordobi nije donio ni najmanju dramu, ali zato jest okršaj Poljske i Hrvatske u Varšavi', pišu crnogorske vijest. 

Raspored do kraja

5. kolo (15. studenoga)

  • Portugal - Poljska
  • Škotska - Hrvatska

6. kolo (18. studenoga)

  • Hrvatska - Portugal
  • Poljska - Škotska
Standings provided by Sofascore