RIJEČ IGRAČA

Mitrović žali za propuštenom prilikom; riječi Ristovskog iznenadit će Riječane

15.05.2024 u 22:29

Bionic
Reading

Dinamo i Rijeka odigrali su 0:0 u prvoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Naravno, nakon takvog rezultata jasno je da će o pobjedniku odlučivati uvratni dvoboj, a koji je na rasporedu 22. svibnja od 18 sati na Rujevici

Pred lijepo popunjenim maksimirskim tribinama obje su momčadi - ostale dužne.

No, Rijekini igrači mogu čak biti i zadovoljniji zbog rezultata, jer uzvrat će igrati pred svojim navijačima.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Evo razmišljanja Mateja Mitrovića, koji je na ovoj utakmici nosio kapetansku vrpcu.

'Možemo biti zadovoljni, možemo i žaliti. Bila je dobra utakmica s obje strane. Imali smo dobre prilike. Prvo poluvrijeme je odigrano, sad je sve na nama na Rujevici. Nastojali smo igrati. Znali smo da imemo kvalitetu, to smo već prije pokazali. Naravno da smo pokušali zabiti gol. Nije išlo, pozitivan je ovo rezultat i dalje. Rujevica? Prvo ide Osijek, čeka nas teško gostovanje, a onda ćemo tek razmišljati o toj idućoj utakmici u Kupu', rekao je za Mitrović za MAXSport.

Riječ je dobio i Dinamov Stefan Ristovski.

'Prava borbena utakmica. Dobro smo ušli u susret, poslije smo stali u blok. Smatram da je Rijeka odličan protivnik, što je pokazala i danas. Mislim da je remi realan. Idemo se regenerirati pa onda po pobjedu. S tim pravilom gola u gostima ni ovaj rezultat nije loš.

Odigrali smo mušku utakmicu i idemo tamo puni samopouzdanja te se nadamo da ćemo osvojiti Kup. Kako se ja pripremam za Rujevicu? Ma ne pripremam se nikako. Idemo tamo po ono što smo zacrtali na početku sezone', rekao je Ristovski za MAXSport.

  • +44
Dinamo - Rijeka, Finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa (15.5.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac
Dinamo - Rijeka 0:0, prva utakmica finala kupa (sažetak) Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport