nije mu lako

Modrić kao svjedok na suđenju Mamiću: To što mi se događa je velika nepravda

28.05.2018 u 19:44

Bionic
Reading

U subotu je stigao do svog četvrtog naslova u Ligi prvaka, a u kampu hrvatske reprezentacije priključit će se u četvrtak 31. svibnja. No, iako je bio u pogonu puno duže od drugih, Luka Modrić jako se veseli novim reprezentativnim ispitima

Real je u finalu Lige prvaka svladao Liverpool 3:1, a posebno važnu ulogu u uspjehu 'kraljeva' odradio je kapetan hrvatske reprezenatcije Luka Modrić.

Nakon slavlja u Kijevu, potom i Madridu, zajedno s Mateom Kovačićem, ali i 'poraženim' Lovrenom, dobio je nekoliko slobodnih dana, a u četvrtak će se prikljčiti Dalićevoj vrsti u Rovinju.

  • +9
Luka Modrić na sudu u Osijeku Izvor: Cropix / Autor: Vlado Kos

U razgovoru za Sportske novosti naglasio je da se ne osjeća umornim. Već suprotno, spremni da povede reprezentaciju do velikog uspjeha.

Ipak, ima jedan faktor koji mu narušava ravnotežu. A to je suđenje Zdravku Mamiću, u kojem je Modrić bio svjedok. A da li ga te stvari smetaju?

'Ne ometaju me, mislim da to pokazujem na terenu. I svojim igrama u kvalifikacijama i u Real Madridu pokazao sam da me to ništa ne ometa. Znam da mi je savjest čista, to je meni najbitnije. Mislim da je sve ovo što mi se događa velika nepravda, ali što je tu je, vjerojatno tu ima i neke moje krivice, no dobro... Ponavljam, najbitnije je da mi je savjest čista i da mi te stvari ne smetaju i ne utječu na moju izvedbu na terenu', rekao je Modrić za Sportske novosti.

Cijeli intervju pročitajte OVDJE.