težak početak

Mourinho i Osimhen krenuli 'na krivu nogu': Ne može se tako ponašati

13.09.2024 u 16:43

Bionic
Reading

Mourinho nije skrivao svoje divljenje prema njegovim nogometnim kvalitetama te je istaknuo da će njegov dolazak biti veliko pojačanje za tursku ligu.

Trener Fenerbahçea, Jose Mourinho (61), dao je intervju za turski HT Spor, u kojem je, među ostalim, govorio o Victoru Osimhenu (25), napadaču koji je ovog ljeta otišao na posudbu u Galatasaray. Njih dvojica se dobro poznaju, iako njihov odnos nije uvijek bio skladan, posebno zbog nesuglasica oko Osimhenovih prelaganih padanja na terenu.

'Osimhen je fantastičan igrač. Da sam u klubu koji može isplatiti odštetu od 70-75 milijuna eura, kupio bih ga. On je odličan igrač, ali sada dolazi u drugačije okruženje. U konačnici, Galatasaray je dobio fantastičnog nogometaša', rekao je Mourinho za turski medij pa nastavio:

'Nemam problem s Victorom, zapravo smo u jako dobrim odnosima. No svaki put kada igram protiv njega, razgovaram s njim jer mi se ne sviđa kako se ponaša. Prelako pada, razgovarao sam s njime o tome na posljednjoj utakmici Roma - Napoli.

Rekao sam mu: 'Ti si jedan od dvojice najboljih afričkih nogometaša. Ti i Salah. Prije su to bili Didier Drogba, Samuel Eto'o ili George Weah.' Ne može se tako ponašati. Previše se baca i to je moj problem s njime. No nakon deset minuta smo u dobrom odnosu. Njegov dolazak je odličan za Galatasaray i tursku ligu.'