FENER JE SLAVIO U 2. PRETKOLU

Mourinho o svom dijamantu: Podsjeća me na mene, puno priča i puno se žali

24.07.2024 u 09:06

Bionic
Reading

Fenerbahçe je sinoć u Švicarskoj pobijedio Lugano u prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka. Završilo je 4:3 za goste, a igrač utakmice bio je Edin Džeko koji je postigao hat-trick

Fenerbahçeov trener Jose Mourinho bio je pun hvale za svog napadača Edina Džeku, koji je sinoć zabio hat-trick i tako donio svojoj momčadi pobjedu na gostovanju kod Lugana u prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka.

Fenerbahçe je u uzbudljivoj utakmici slavio s 4:3, a Džeko je na terenu proveo 80 minuta i još jednom pokazao kakav nos za gol ima; skupio je 34 dodira i uspješno poslao 22 dodavanja, ali je zato u gol pretvorio svaki udarac unutar okvira gola, uključujući i jedanaesterac u 45. SofaScore dala mu je ocjenu 9,2, daleko najbolju od svih igrača na utakmici.

'Odigrao je vrlo, vrlo dobro. Zabiti hat-trick u bilo kojoj utakmici je fantastična stvar. Taj čovjek ne stari i podsjeća me na mene kad sam bio mlađi: puno priča, puno se žali, ima emociju mladića i sretan je, Kada sam ja radio takve stvari, uvijek sam dobivao crveni karton', rekao je Mourinho.

Džeko, koji je i dalje velika Hajdukova želja, nije ostao dužan svome treneru:

'Mourinho je poseban karakter: zabavan kada se šali, ali kada je ljut, onda je stvarno ljut', rekao je.