SRETNO!

Nagađalo se, ali sada više ne treba: Niko Kranjčar ima novi posao

19.08.2024 u 18:56

Bionic
Reading

Izbornik hrvatske nogometne U-21 reprezentacije, Ivica Olić, objavio je ovog ponedjeljka popis igrača za nastavak kvalifikacija za Europsko prvenstvo koje će se 2025. održati u Slovačkoj.

Osim što smo doznali na koga će Ivica Olić računati za utakmice s Farskim Otocima 5. rujna u Zagrebu (Sportski centar Rudeš) i s Portugalom 10. rujna u Karlovcu na stadionu Branko Čavlović-Čavlek, doznali smo i da je novi član njegova stožera Niko Kranjčar, bivši hrvatski reprezentativac, koji je do sad surađivao s Joeom Šimunićem u U-19 reprezentaciji.

U međuvremenu, Niko Kranjčar posvetio se 'školovanju' za Uefa Pro licencu, te je sada odlučio napraviti dodatni iskorak u karijeri. A osim Kranjčara, u stožeru su još Marko Krnjić, dok će ulogu trenera vratara preuzeti Vladimir Vasilj.

Vjerujem da smo okupili izvrstan stožer. Zahvaljujem Savezu na podršci i pomoćnicima koji su prihvatili ovaj izazov, kojem se jako veselimo jer smatramo da imamo sjajnu mladu ekipu s puno potencijala. Čekaju nas dvije potpuno različite utakmice - protiv Farskih Otoka smo veliki favoriti, a protiv Portugala želimo pokazati da je naš loš rezultat kod njih bio samo jedan loš dan i da im možemo parirati. Ovo su mladi igrači kod kojih su oscilacije i pogreške normalne i prihvatljive, ali ono na čemu ću inzistirati jest žestok rad, maksimalan angažman i snažno zajedništvo - to mora biti obilježje svake hrvatske reprezentacije,' naglasio je izbornik Olić.