tek mu je 18

Najmlađa zvijezda Real Madrida rekla sudbonosno da; ranije je objasnio striktan ugovor

16.09.2024 u 18:42

Bionic
Reading

Zvijezda Real Madrida, iznenadila je javnost objavom na društvenim mrežama da je oženio svoju dugogodišnju partnericu, manekenku Gabriely Mirandu.

Endrick (18), talentirani mladi nogometaš, trenutno je u vezi s 20-godišnjom manekenkom Gabriely Mirandom, a u intervjuu za podcast 'Pod dela' prije par mjeseci, je otkrio da su potpisali neobičan 'ugovor' o vezi koji sadrži nekoliko zanimljivih klauzula.

Jedna od tih klauzula zahtijeva da Endrick i Miranda u svim situacijama jedno drugom kažu 'Volim te', što je postalo obavezan dio njihovog odnosa. Osim toga, ugovor sadrži i ozbiljnije odredbe, poput zabrane bilo kakvih oblika ovisnosti te drastične promjene ponašanja.

Endrick je u šali pojasnio kako funkcionira njihov dogovor: 'Ako se netko ne pridržava pravila, na kraju mjeseca mora ispuniti želju druge osobe. Na primjer, tražio sam Apple slušalice i ona mi ih je dala.'

Gabriely Miranda dodatno je pojasnila da njihov 'ugovor' predstavlja 'dobrovoljni emocionalni odnos' temeljen na 'poštovanju, razumijevanju i privrženosti.'

Ranije danas, Endrick je na svojim društvenim mrežama iznenadio obožavatelje objavom da je rekao sudbonosno 'da' i oženio svoju partnericu, manekenku Mirandu. Mladi Brazilac zaista proživljava godinu za pamćenje.