ovo nismo očekivali

BBB na Allianz Areni pripremaju spektakl

16.09.2024 u 14:25

Bionic
Reading

Bayern i Dinamo u utorak u 21 sat u Münchenu igraju prvu utakmicu ovosezonskog izdanja Lige prvaka. Ovo prestižno klupsko natjecanje održava se u novom formatu s 36 klubova u jedinstvenoj skupini.

Bad Blue Boysi, navijači Dinama, putem društvenih mreža najavili su svoje gostovanje na Allianz Areni.

'Prije 20 godina, na gostovanju u Stuttgartu, izveli smo prvu i jedinu koreografiju na gostujućoj europskoj utakmici u povijesti Bad Blue Boysa. S obzirom na to da smo prošlu europsku sezonu gotovo cijelu imali zabranu gostovanja, ove sezone ćemo se potruditi da brojkom, vizualom i fanatičnim navijanjem budemo pravi vjetar u leđa momcima na terenu.'

'Za sutrašnju utakmicu pripremamo koreografiju za sam početak i molimo sve koji imaju ulaznice za gostujući sektor da budu na ulazu čim se tribina otvori. Želimo već na zagrijavanju pokazati tko je domaćin na Allianz Areni! Nemojte unositi nikakve transparente i zastave jer je ograda rezervirana samo za naše udarne transparente', poručili su Boysi.

Dinamo će se ove sezone u Ligi prvaka suočiti s nizom jakih protivnika. Njihov raspored uključuje gostovanja kod Bayerna, Arsenala, Salzburga i Slovana Bratislave, dok će na domaćem terenu ugostiti Borussiju Dortmund, Milan, Celtic i Monaco.

Standings provided by Sofascore