REZULTAT JE REALAN

Nakon blijedog izdanja Rijeke oglasio se Sopić, ali i navijači: 'Prijatelju...'

26.07.2024 u 08:05

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke, aktualni hrvatski doprvaci, odigrali su 0:0 kod rumunjskog drugoligaša Corvinula u prvom susretu drugog pretkola Europske lige. Igra nije oduševila...

Nogometaši Rijeke, aktualni hrvatski doprvaci, odigrali su 0:0 kod rumunjskog drugoligaša Corvinula u prvom susretu drugog pretkola Europske lige.

Rijeka će tako plasman u treće pretkolo pokušati potvrditi na svojoj Rujevici gdje se uzvratni ogled igra za sedam dana. Iako drugoligaš Corvinul se pokazao kao čvrsta momčad, a snagu je već pokazao u prvom pretkolu izbacivši mađarski Paksi. Ujedno je Corvinul aktualni pobjednik rumunjskog Kupa.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Nakon utakmice oglasio se trener Rijeke Željko Sopić:

'Ne mogu reći da sam previše zadovoljan, ali prva je utakmica, znali smo da neće biti lako. Upozoravao sam na to prije puta, rekao da nećemo tek tako doći i odigrati utakmicu. S obzirom na stanje igrača i neke okolnosti, mislim da je rezultat realan. U nekim situacijama moramo biti odlučniji, moramo pokazati zube i realizirati prilike. Napadači nam već nekoliko utakmica ne mogu postići pogodak, moramo raditi na tome', rekao je Sopić koji je izvijestio o stanju Stjepana Radeljića, koji se sudario s vratnicom i ozlijedio.

'Ozlijedio je rebra. Kada se ozljeda ohladi, imat ćemo konkretnije informacije, ali nije mogao nastaviti igrati', rekao je strateg igre HNK Rijeka te najavio uzvrat na Rujevici:

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Očekujemo da će oni stati u niski blok i čekati svoje prilike iz kontranapada. Mi ćemo morati stvoriti puno prilika kako bismo neke od njih realizirali i prošli u sljedeće kolo.'

No, nakon utakmice nisu bili zadovoljni navijači koji su na društvenim mrežama opleli po igri Rijeke pa se jedan izravno obratio Sopiću:

'Prijatelju, što ste radili na pripremama? Izgleda kao da ste mjesec dana sjedili kod kuće bez ikakve fizičke aktivnosti. Ljudi, pokrenite se, krajnje je vrijeme.'

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Vrlo loše sve zajedno, nekada smo ovakvim ekipama zabijali tri do četiri gola, a sada nema tko postići pogodak+, nadovezao se drugi navijač da bi treći poentirao s rečenicom:

'Poskupili su ulaznice za 150 posto da bismo gledali ovakav nogomet.'

Vjerujemo da će nakon uzvrata ljutnja nestati jer Rijeka je kvalitetniji protivnik.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.