NAJBOLJI U LIGI

Nastavlja se MAXtv Prva liga; ove igrače treba pratiti!

07.02.2014 u 11:57

Bionic
Reading

Tijekom jesenskog dijela prvenstva, istaklo se desetak igrača koji su se nametnuli kao predvodnici svojih ekipa. Sada ćemo imati ponovo priliku gledati kako žare i pale hrvatskim terenima. Sve to imate priliku pratiti preko MAXtv televizije, na programu Arenasporta

Zaostalom utakmicom Dinama i Istre nastavlja se MAXtv Prva liga, koju možete pratiti preko programa na MAXtv-u. Dotičnu utakmicu gledajte u četvrtak, 6. veljače, preko programa Arenasport 3. Sama utakmica počinje u 17 sati, a utakmicu možete gledati i preko web servisa match.tportal.hr

Što se nastavka prvenstva tiče, tri se momčadi ističu na samom vrhu, a ovo su njihovi glavni aduti i nogometaši koji su na sebe srenuli najviše pažnje u jesenskom dijelu prvenstva.

Najbolji igrač lige nakon jesenskog dijela Dinamov je krilni napadač El Arbi Hilel Soudani, nakon kojeg slijedi njegov suigrač Junior Fernandes. Dinamovi su krilni napadači tijekom jesenskog dijela zajedno postigli 16 golova u sezoni te bili prisutni u gotovo svim opasnijim akcijama zagrebačkih modrih. Soudani predvodi ligu s indeksom snage 5.63, dok slijedi Fernandes s 5.28.

Fernandes je protiv Istre postigao sjajan pogodak preko glave

Nakon Dinamovog dvojca, slijede čak četiri riječka igrača, predvođeni vratarem Ivanom Vargićem (indeks snage 5.26), nakon kojeg slijede napadači Kramarić i Benko, a tu je i Močinić, koji se istaknuo svojim igrama u sredini terena. Benko je postigao čak 15 golova tijekom jeseni te predvodio riječku momčad, kako kroz MAXtv Prvu ligu, tako i Europu. Ostaje vidjeti može li Rijeka, sada neopterećena europskim utakmicama, jurnuti prema Dinamu.

Ovim je golom Benko podsjetio na Van Bastena

Najbolji Hajdukov pojedinac u prvom dijelu bio je Lovre Kalinić, s indeksom snage 5.03, iza kojeg slijede Kouassi i Maloča. Hajdukova je obrana po mnogima bila bolji dio ekipe, pošto je učinak napadača izostao na jesen, pa je najbolji strijelac momčadi Mario Pašalić, koji je postigao tek šest golova u prvom dijelu sezone. Iako su na kraju jeseni primili čak pet golova više od Dinama, Hajdukova je obrana tijekom dobrog dijela jeseni izgledala kao vrlo solidna jedinica.

Najbolje ocijenjeni igrači MAXtv Prve lige