DUHOVITI SLOGANI

Navijači pronašli način kako ismijavati vodstvo HNS-a

30.03.2016 u 20:16

Bionic
Reading

Na dan kad je Uefa pokrenula postupak protiv hrvatske U-21 reprezentacije za koju je igrao Ivan Fiolić protiv Estonije iako nije bio u zapisniku, navijači su na Facebooku duhovitim sloganima rekli što misle o gafu nadležnih u HNS-u...

Hrvatski nogometni savez dugo je šutio nakon gafa koji se dogodio u Zaprešiću, da bi u srijedu tek kratko obavijestio da je pokrenut disciplinski postupak protiv U-21 reprezentacije koja je u Zaprešiću pobijedila Estoniju 2:1, ali će susret zbog ulaska u igru Ivana Fiolića koji nije bio prijavljen najvjerojatnije izgubiti 3:0.

Isprike navijačima niti igračima nakon nevjerojatnog gafa nije bilo, a sa svojim aktivnostima na društvenim mrežama HNS je nastavio kao da se nije ništa dogodilo.

Tako je u srijedu započeo izbor slogana koji će biti otisnut na službenom autobusu hrvatske nogometne reprezentacije u Francuskoj na Euru. Ponuđeni prijedlozi su ' Srce. Ponos. Hrvatska!', 'Nova vatra, staro mjesto, ista nada' i 'Jedan tim, jedan cilj, Hrvatska iznad svih!'

Navijači su pak na Facebook stranici HNS-a u komentarima ponudili još nekoliko prijedloga, ismijavajući trenutne probleme vodstva Saveza. 'Pobjeđujemo na terenu – gubimo za zelenim stolom' najduhovitiji je, no nažalost predugačak za autobus. 'U bus smiju samo oni s dva ili više kartona' bi pak možda stao.

Ostale duhovite prijedloge navijača pogledajte ovdje