'ukleta' opus arena?

Nesretni trener Osijeka ne može vjerovati što mu se događa: Nismo ovo zaslužili...

12.08.2024 u 08:05

Bionic
Reading

Osijek je u derbiju 2. kolu SuperSport HNL-a na svojoj Opus Areni izgubio 2:1 od Dinama. Gol za pobjedu 'modrih' zabio je Stefan Ristovski u 95. minuti utakmice, a susret je komentirao trener Osijeka Federico Coppitelli

Koliko te dugo mogu pratiti nesreće i pehovi? Ako se pita trenera Osijeka Federica Coppitellija - predugo. Naime, Osijek je sezonu otvorio domaćim 2:1 porazom od Šibenika, a potom je u četvrtak u prvoj utakmici 3. pretkola Konferencijske lige protiv Zire - opet na Opus Areni - gol za 1:1 primio u 96. minuti iz penala.

Možda su u Osijeku tada zaključili da je pehovima na njihovoj Opus Areni tu kraj, no prevarili su se. Samo tri dana kasnije su u 95. minuti primili gol u derbiju 2. kola SuperSport HNL-a s Dinamom. Za poraz 2:1 zabio im je Stefan Ristovski...

'Ušli smo nakon dva rezultata koja nisu bila idealna. Bila je prilika da to popravimo, ali ovo ostavlja gorak okus u ustima. Imali smo svoje prilike i zaslužili smo više nego što smo dobili iz ove utakmice', rekao je nakon poraza od Dinama Federico Coppitelli.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Razočaran je, logično...

'Imali smo prilike koje nismo iskoristili u ovoj utakmici, ali mislim da nismo zaslužili ovaj poraz', pričao je utučeni Coppitelli koji mora pronaći način kako nadoknaditi iznenadni odlazak prvog strijelca i najboljeg igrača Ramona Miereza:

'Izgubili smo ne samo najboljeg igrača i strijelca nego i pogonski motor. Nije ga lako nadoknaditi, ali vjerujem da je publika prepoznala naš sav trud koji smo uložili da ga zamijenimo', dodao je Coppitelli.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +12
Osijek - Dinamo (11.8.2024.), 2. kolo SuperSport HNL Izvor: Cropix / Autor: Marin Franov

Osijek u četvrtak (15. kolovoza, 18.30 sati, MAXSport, MAXtv) gostuje u Azerbajdžanu kod Zire...

'Možemo očekivati najbolji mogući Osijek. Ova momčad dati će sve što može da prođe dalje. Neće biti lako, ali idemo svojim putem. Pokušat ćemo sve napraviti da prođemo dalje', zaključio je trener Osijeka Federico Coppitelli.

Standings provided by Sofascore