TRESE SE POLJUD

Nikola Kalinić više nije sportski direktor Hajduka

10.09.2024 u 18:34

Bionic
Reading

Nikola Kalinić od danas više nije sportski direktor Hajduka nakon što je splitski klub odlučio raskinuti suradnju s njim

Funkciju prvog čovjeka struke preuzeo je krajem svibnja ove godine naslijedivši Mindaugasa Nikoličiusa.

'S Nikolom smo se razišli nakon završetka prijelaznog roka imajući u vidu ono što je najbolje rješenje za Klub u ovom trenutku. Zahvaljujem mu što je prihvatio ovu ulogu u teškom trenutku te jako poštujem njegovu emociju koju iskazuje prema Hajduku. Odluku smo priopćili treneru Gennaru Gattusu, kojem je kao i svima u Klubu u sljedećih nekoliko dana glavni cilj maksimalno se fokusirati na predstojeći derbi, kako bi momčad imala što kvalitetniju fizičku i mentalnu pripremu. Budući da se radi o izuzetno važnoj poziciji, tijekom sljedećeg tjedna predstavit ćemo novog sportskog direktora i sportsku strategiju Kluba za koju smatramo kako je dugoročno jedina ispravna za Hajduk', kazao je predsjednik Uprave Ivan Bilić.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

  • +29
Hajduk - Osijek (31.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic

Hajduk je za kraj poručio:

'Nikoli Kaliniću još jednom zahvaljujemo na svemu te mu želimo puno sreće i uspjeha u nastavku karijere.'

Ovaj šokantan potez Hajduk je povukao uoči derbija svih derbija. Naime, u petak 13. rujna će se na Maksimiru u sklopu 6. kola SuperSport HNL-a s početkom u 20 sati odigrati susret Dinamo - Hajduk (MAXSport 1, MAXtv).

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore