iskreni srbin

Novak Đoković bez pardona se obrušio na sponzora: Osjećam nezadovoljstvo, ali...

11.07.2024 u 12:02

Bionic
Reading

Iako ostaje dojam kako je Novak Đoković potpuno fokusiran na osmu titulu pobjednika u Wimbledonu, čini se kako mu koncentraciju kvare neke sporedne stvari

Tako je od prije poznato kako je Novak Đoković zbog ponašanje dijela publike otvoreno izrazio nezadovoljstvo, a čak se na tu temu i dao isprovocirati od strane novinara BBC-a.

Podsjetimo, srpski tenisač Novak Đoković - pobjednik 24 Grand Slam turnira - plasirao se u polufinale bez borbe nakon što je Australac Alex De Minaur predao četvrtfinalni meč zbog ozljede.

Dodajmo kako u drugom polufinalu igraju prošlogodišnji pobjednik Carlos Alcaraz i Danil Medvjedev.

I dok Đoković u miru čeka polufinalni meč Talijana Lorenza Musettija stiglo mu je i jedno čudno pitanje o jednom od sponzora. Naime, pročulo se kako ga muči činjenica da se većina proizvodi iz njegove linije, kad je sponzor Lacoste u pitanju, jako teško nalaze po trgovinama u Londonu. Na taj problem su mu mnogi ukazali...

'Sve bi moglo biti bolje'

'istina, nisam sretan kako moj sponzor radi marketinšku promociju. Frustriran sam. Posljednjih godina osjećam nezadovoljstvo i frustraciju jer jako puno ljudi, koji traže moje proizvode, gotovo ništa od toga ne nalaze trgovinama. OK, sada se neke stvari mijenjaju nabolje, ali još uvijek nisam zadovoljan, jer sve bi moglo biti bolje', bez pardona je o toj temi progovorio Đoković dodavši:

'Iskreno se nadam kako će moj sponzor povećati razinu proizvodnje i količine, ali i dostupnost, kako bi ljudi imali priliku pronaći proizvode', dodao je između ostalog Đoković koji se plasmanom u polufinale upisao u povijesne knjige. Naime, izjednačio je rekord Rogera Federera s 13 polufinala na Wimbledonu.

A još prije je poslao jasnu poruku kako još ne razmišlja o odlasku u igračku mirovinu.

  • +4
Jelena Đoković s djecom na Wimbledonu Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia