JEDINA ISTINA

Oglasio se ogorčeni Lovren: Sve su to laži!

30.05.2016 u 12:41

Bionic
Reading

Izbornik Ante Čačić nije uvrstio Dejana Lovrena među kandidate za Europsko prvenstvo u Francuskoj. S nestrpljenjem se očekivala reakcija Liverpoolovog stopera, koja je zasad izostala, iako su se u javnosti pojavile lažne informacije

Među 27 kandidata nije bilo mjesta za Dejana Lovrena, igrača koji je u sjajnoj formi u Liverpoolu. Naš branič zamjerio se hrvatskom izborniku poslije prijateljske utakmice s Mađarskom, kada je u jednom intervjuu oštro kritizirao Čačića te mu poručio da na njega ne računa na Euru ako ga nema namjere koristiti u prvoj momčadi.

Izbornik ga nakon svega nije stavio na popis iako je poručio: 'Lovrenu vrata nisu zatvorena, no mora shvatiti kako se ponašati prema suigračima i izborniku. Onda može zaslužiti povratak.'

Očekivala se nova reakcija Liverpoolovog nogometaša koji je uvijek govorio što misli, no ona je izostala. No zato se na Instagramu Dejana Lovrena pojavila fotomontaža iz videa u kojem je ismijano njegovo nepozivanje u nacionalnu vrstu, ali je taj uradak uskoro maknut s te društvene mreže.

Ipak, ispostavilo se da to nije njegov pravi profil, a on je to objasnio putem svojeg Facebooka.

'S obzirom da su se u javnosti pojavile lažne objave prenesene s društvenih mreža, želim istaknuti da je JEDINI moj aktivan profil na društvenim mrežama ovaj na Facebooku! Svi ostali profili na društvenim mrežama s mojim imenom su LAŽNI!', napisao je Lovren.