HOĆE LI NAŠIMA FALITI?

Olić donio odluku zbog koje će ostati bez nastupa na Euru!

02.02.2016 u 09:31

Bionic
Reading

Iako je ispao iz svih kombinacija unutar momčadi HSV-a, Ivica Olić odlučio je ipak ostati u Hamburgu do kraja sezone...

Zimski transferni rok je završio, a Ivica Olić i dalje je u Hamburgu. Za njemačke medije to je pomalo iznenađujuća vijest, s obzirom da su još potkraj prosinca bili uvjereni kako je za HSV odigrao svoju posljednju utakmicu i da će pokušati u nekom drugom klubu oživjeti svoju karijeru.

No, hrvatski 36-godišnji veteran ipak je odlučio ostati. Navodno je glavni razlog bila njegova obitelj koja se dobro osjeća u Hamburgu pa ih je Ivica poštedio seljenja na drugi kraj svijeta.

Olić je tako ostao na milost i nemilost trenera Brune Labbadije koji ga ne preferira. Naime, u prvom dijelu prvenstva nije niti jednom startao od prve minute u Bundesligi, dok je osam puta ulazio s klupe. U nastavku prvenstva u siječnju, protiv Bayerna i Stuttgarta, Ivica nije sjedio niti na klupi, a strateg HSV-a poručio mu je da mu je žao, ali klub je iznad pojedinaca.

Odluka Olića da ostane u HSV-u dotući će njegove šanse za nastup na Euru, osim ako se nešto ne promijeni dramatično. Čačić želi u izabranoj vrsti igrače u natjecateljskoj formi, a Ivica je daleko od toga. U klub je još i stigao švicarski napadač hrvatskog podrijetla Josip Drmić ove zime pa će biti još teže izboriti minutažu...