strava u njemačkoj

Olić svjedočio nesreći u kojoj su izgubljeni životi: Samo smo htjeli protegnuti noge...

20.06.2024 u 17:22

Bionic
Reading

Teška prometna nesreća u kojoj su izgubljena tri života, otežala je putovanje Vatrenima, a Ivica Olić u automobilu svjedočio mučnom prizoru

Ivica Olić u srijedu navečer je svjedočio stravičnoj nesreći na njemačkoj autocesti A24. Olić se našao samo 200 metara iza mjesta nesreće u kojoj je bilo i poginulih, piše Bild.

Olić je bio u automobilu s kolegom s kojim se vraćao sa stadiona u Hamburgu u hrvatski kamp u Neuruppinu. Zlatko Dalić je bio u autobusu s igračima te kako smo ranije pisali i njima je bio otežan put prema Neuruppinu.

Oko 19:20, 59-godišnji vozač jednog automobila je izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s ceste te se zabio u dva stabla. Muškarac, njegova 47-godišnja supruga i 19-godišnja kćer preminuli su prije dolaska hitne pomoći i ostalih službi. Policija je zatvorila cestu i nastale su velike gužve, a Olić je bio u automobilu koji je na cesti stajao dva sata. U jednom trenutku Olić i njegov kolega su izašli iz automobila.

'Nismo htjeli gledatii nesreću, samo smo htjeli protegnuti noge. Tek kasnije smo saznali koliko je nesreća bila teška.' rekao je Olić za Bild.

Dvije osobe pokušale su pobjeći s autoceste kako bi izbjegle gužvu, ali ih je policija spriječila i zamolila da se vrate u svoje automobile. Policija je naglasila da hrvatski treneri nisu bili među tim osobama i da njihovo kretanje nije izazvalo problem.

'Žao nam je zbog nesreće, a obitelji i prijateljima onih koji su izgubili živote izražavamo najdublju sućut', prenosi Bild.

Standings provided by Sofascore
sve osim nogometa

Učitavanje...