psk_2

IDEALNI VREMENSKI UVJETI

Otkriveno što su Vatreni radili na slobodan dan; ovo im je baš trebalo

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u srijedu je na Volksparkstadionu u Hamburgu odigrala 2:2 protiv Albanije, te si dodatno otežala put prema osmini finala Eura. Međutim, optimizam ne napušta izbornika Dalića i igrače, a da bi još više zapeli u pripremama za utakmicu protiv Italije, Vatreni su u četvrtak dobili - slobodno

Ovog četvrtka od ranog je jutra Neuruppin grijalo sunce. Vjerujemo ne onako jako kao u Hrvatskoj, ali dovoljno da izmami na šetnju i odmor uz jezero Juppiner, pokraj kojeg je smješten i resort Marko Brandenburg, a u kojem je baza hrvatske nogometne reprezentacije.

Sâm kompleks pruža dovoljno sadržaja hrvatskim nogometašima, od bazena, saune, trim dvorane gdje igrači mogu dodatno vježbati....

No, vjerujemo da je i njima potreban predah nakon svih stresova koje doživljavaju, ne samo na ovom Euru, već zadnjih tjedana i mjeseci u svojim klubovima.

Zato je izbornik Dalić povukao odličan potez kada je igrače oslobodio svih obveza ovog četvrtka i dao im slobodno.

Ali nisu se igrači 'raspustili', već su jednostavno dan ispunili puno ležernijim obvezama. Nisu radili ništa neuobičajeno, već, kako doznajemo, odigrali su koju partiju stolnog tenisa, a u čemu inače briljiraju Marcelo Brozović, Andrej Kramarić, Borna Sosa... Neki su u ruke uzeli karte, neki biljarski štap, dok su neki boravili uz supruge i djecu.

Naravno, ne želimo ulaziti u njihovu privatnost, niti smo 'čačkali' kome se u kampu pridružila djevojka ili supruga, jer to je zapravo najmanje bitno.

Važnije je da se dečki napune novom energijom, te da u ponedjeljak u Leipzigu prezentiraju najbolju partiju na turniru i pobjede Italiju.

  • +90
Euro 2024: Utakmica 2. kola skupine B Hrvatska - Albanija (19.6.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic
Standings provided by Sofascore
sve osim nogometa

Učitavanje...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal