psk_2

TRENERI ZAPELI U KOLONI

Doznali smo; nakon šoka s Albanijom Vatreni pod pratnjom policije sišli s autoceste

Bionic
Reading

Pogodak Gjasule u petoj minuti sudačke nadoknade za končnih 2:2 u okršaju Albanije i Hrvatske pokvario je raspoloženje u taboru Vatrenih.

Razočarenje nakon šokantnog gola u samoj završnici utakmice, a o čemu su nakon hamburškog ogleda Hrvatske i Albanije, govorili Luka Modrić i Dominik Livaković, ipak nisu uništili uvjerenje da se u posljednjem kolu u skupini može pobijediti Italija. I nadati se da bi četiri boda trebala biti dovoljna za plasman u osminu finala.

>> Izbornik Dalić dan nakon remija s Albanijom: Naučio sam na kritike i preuzimam odgovornost!

Ovog puta, zbog tek 200-tinjak kilometara razdaljine između Hamburga i Neuruppina, na utakmicu se putovalo autobusom, a kako je okršaj završio već u 17 sati, bus s Vatrenima krenuo je prema baznom kampu oko 18 sati, kako bi igrači spavali u svom, mirnom okruženju.

Međutim, umjesto predviđenih dva sata vožnje, zbog prometne nesreće koja se dogodila na autocesti Hamburg - Berlin, bus s hrvatskim igračima, u pratnji policije u jednom je trenutku sišao s auto-ceste, kako bi zaobišao kolonu.

Iste sreće nisu bili članovi Dalićevog stručnog stožera, koji su prema Neuruppinu krenuli nešto ranije, u kombiju. Ali bez policijske pratnje. I zato su oni zapeli u koloni. A da im ne utrnu noge, dok su čekali, dvojica su izašla iz kombija i protegnuli se. Naravno, u hrvatskim trenirkama odmah su postali dio medijske priče, pa su ovog četvrtka u kamp stigle i kamere po izjavu.

Naravno, nikakve drame nije bilo. Nogometaši su na putu proveli možda malo više vremena i bili su zbunjeni, a sami udes nisu vidjeli. Po povratku u bazu odmah je počala 'akcija Italija.'

  • +90
Euro 2024: Utakmica 2. kola skupine B Hrvatska - Albanija (19.6.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic
Standings provided by Sofascore
sve osim nogometa

Učitavanje...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal