sve je spremno

Olimpija u Rijeku stiže zelenim vlakom; 'Green Dragonsi' već krenuli s provokacijama!

20.08.2024 u 22:04

Bionic
Reading

Navijači Olimpije dolaze u Rijeku organiziranim vlakom, a očekuje se da će u potpunosti popuniti za njih predviđeni sektor na južnoj tribini.

Olimpija je remijem protiv aktualnog prvaka Celja zadržala prvo mjesto na ljestvici Prve SNL nakon tri odigrana kola. Pred oko tri tisuće gledatelja na Stožicama, domaćin je dva puta vodio, ali su gosti uspjeli izjednačiti, završivši utakmicu rezultatom 2:2.

Diogo Pinto je doveo Olimpiju u vodstvo u 3. minuti, dok je Edmilson izjednačio u 21. minuti. Pedro Lucas Schwaizer ponovno je donio prednost domaćima, ali Luka Menalo je izjednačio u 78. minuti.

Inače, oni najvatreniji navijači Olimpije, koji sebe nazivaju Green Dragonsima, podigli su transparent (Šugava Rijeko) kojim su valjda željeli dodatno mobilizirati vlastite redove uoči dvije utakmice s Rijekom u play off-u Konferencijske lige.

Navijači Olimpije planiraju doći u Rijeku organiziranim vlakom koji je obojen u prepoznatljivu zelenu boju, s ciljem da popune predviđenih 412 mjesta na sjevernoj tribini. S druge strane, očekuje se da će navijača Rijeke na Stožicama biti znatno više, s obzirom na dugu tradiciju posjeta Ljubljani, koja je omiljeno gostovanje Armade još od kraja 80-ih godina, kada je osnovana.