vratio se u beograd

Jedan od najboljih košarkaša Zadra karijeru nastavlja u Partizanu

20.08.2024 u 21:11

Bionic
Reading

Još je ranije Zadar objavio kako Arijan Lakić (24) nakon dvije godine napušta klub, a sad je poznato i gdje će nastaviti karijeru. Radi se o beogradskom Partizanu

Arijan Lakić (24) nakon dvije sjajne sezone napušta redove Zadra te se preko svojeg Instagram profila oprostio od Zadra i zadarske publike.

'Hvala Vam, od srca Vam hvala što sam u ove dve godine naučio toliko puno da nekad ni sam nisam svestan toga, zauvek će mi sve lepe uspomene ostati u srcu i nadam se da će ih još biti u budućnosti jer Vi to zaslužujete', napisao je Lakić na društvenim mrežama.

Arijan Lakić u Zadar je pristigao prije početka sezone 2022./'23. nakon sezone u KK Spars iz Sarajeva. Sa Zadrom je osvojio tri trofeja od čega dva uzastopna Prvenstva Hrvatske te se upisao u povijest KK Zadar kao član momčadi kojoj je prvoj za rukom pošla obrana naslova prvaka Hrvatske.

Prvu sezonu u dresu Zadra završio je s prosjekom od 7.6 koševa po utakmici uz 3.4 skoka i 3 asistencije. Svoje brojke podignuo je u novoj sezoni te je imao 9.6 koševa, 3.8 skokova i 3.4 asistencije po utakmici.

'Aco, iskreno ti se zahvaljujemo na svemu i želimo ti svu sreću u izazovima koje će pred tebe postaviti Euroliga i nova sredina. Nadamo se kako će nam se putevi opet sresti. Vrlo brzo postao je miljenik naših navijača, ali i svih u Klubu. Odlazak svakog igrača proživljavamo emotivno, ali odlazak našeg Ace jedan je od onih koje smo proživjeli na jedan poseban način kako je i on sam nakon osvajanja drugog naslova prvaka Hrvatske', napisali su Zadrani.

A sad će Lakić, koji je košarkašku karijeru započeo u redovima Crvene zvezde, svoj put nastaviti pod vodstvom legendarnog Željka Obradovića u Partizanu.